Thursday 10 May 2007

Εξω η πρέζα από την πλατεία Εξαρχείων

Εξω η πρέζα από την πλατεία Εξαρχείων
από αναρχικός 10:40μμ, Πέμπτη 10 Μαΐου 2007

σήμερα, αναρχικοί - αντιεξουσιαστές συγκεντρώθηκαν και θα συγκεντρώνονται και στο μέλλον, στην Πλατεία Εξαρχείων για να διώξουν την πρέζα και τους πρεζέμπορους.Στήθηκε μικροφωνική και αναρτήθηκαν πανό και μοιράστηκαν κείμενα. Εκδιώχθηκαν Εμποροι Πρέζας που έκαναν το λάθος να έρθουν στην πλατεία.

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=701340


Για την δράση ροπαλοφόρων σήμερα στα εξάρχεια
από @@@@ 8:11μμ, Πέμπτη 10 Μαΐου 2007


..... Στο mega σήμερα είπαν πως τριγυρνούσαν ροπαλοφόροι στην πλατεία εξαρχείων,έκαναν ελεγχους σε ταυτότητες και έδιωξαν όλα τα πρεζάκια.Τι έγινε ρε παιδιά;


Ωραιες φασεις.
από 42αρης 9:06μμ, Πέμπτη 10 Μαΐου 2007

Μου θυμιζει καπου στο '87 οταν την πεσαμε να διωξουμε τους εμπορους απο την πλατεια. Τοτε ειχε καει μια καφετερια ενος ρουφιανου, κανα 2 αμαξια εμπορων και τις ειχαν φαει και μερικα πρεζονια. Και φυσικα η μπατσοι αφηναν -αν δεν προστατευαν- τους εμπορους και κυνηγουσαν τους συντροφους.

Για να μην κάνουμε (για άλλη μια φορά) συζητήτηση του καναπέ
από Εξ' 10:20μμ, Πέμπτη 10 Μαΐου 2007


Πριν μέρες συνέβει ένα γεγονός που πέρασε μεν απαρατήρητο, αλλά που κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν γυρίσουν πλευρό και να κοιμηθούν τον ύπνο του "δικαίου". Ένας άνθρωπος μαχαιρώθηκε και δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσά μας. Σε μια προσπάθεια να μπουν κάποια "όρια" έγινε και η συγκεκριμένη κίνηση.

Δεν πρόκειται ούτε για κάποιου είδους "αστυνόμευση" ούτε για να διωχθούν τα "ανεπιθύμητα" "πρεζάκια". Αυτός ο χώρος έχει άλλωστε δείξει την ευαισθησία του και την αλληλεγγύη του σε κόσμο "καταπιεσμένο" και "περιθωριοποιημένο". Έχει γνώση για το ποιοι είναι οι εχθροί και ποια τα θύματά τους.

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=701251

No comments: